Doorlopende evenementenverzekering

Overzicht Schade Aanvragen

Doorlopend verzekerd

De doorlopende evenementenverzekering van Aon biedt u een compleet dekkingspakket waarmee u gedurende het gehele jaar verzekerd bent voor vrijwel alle schade. U hoeft dus niet meer elk evenement apart te verzekeren. Het standaardpakket kunt u ook (tijdelijk) uitbreiden met bijvoorbeeld de extreemweerdekking of de cascodekking.

Offerte aanvragen

Uitgebreide dekking tegen lage premie

Aansprakelijkheidsverzekeringen voor evenementen zijn vaak duur en beperkt. Door het combineren van de annulerings- en aansprakelijkheidsverzekering kan Aon tegen een relatief lage premie een uitgebreide dekking aanbieden. U bent verzekerd voor alle annuleringskosten en voor claims van bezoekers (zowel materiƫle schade als letselschade).

Dekking

Hoe goed u de organisatie van uw evenementen ook voor elkaar hebt, er kan altijd iets misgaan. Een artiest wordt ziek, een bezoeker stelt u aansprakelijk voor geleden schade of door plotseling noodweer moet het hele evenement worden afgelast. Als organisator blijft u met de kosten zitten. Zeker als u meerdere evenementen per jaar organiseert, is het risico groot dat u hier mee te maken krijgt. Speciaal voor deze situatie heeft Aon een doorlopende evenementenverzekering ontwikkeld.

Offerte aanvragen

Maatwerk

Het leveren van maatwerk staat voorop. Zo stelt Aon in overleg met u de polisvoorwaarden op en selecteert een verzekeraar die de risico's tegen uw voorwaarden verzekert. Aon biedt oplossingen die geheel op uw wensen en behoeften toegespitst kunnen worden. Of het nu gaat om een specifieke arbeidsongeschiktheidsverzekering voor profvoetballers of om een aansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties, Aon biedt u zekerheid.

Kennis en ervaring

Aon combineert branche-expertise met een grote kennis van de (internationale) verzekeringsmarkt. Dat brengt ons, na een goede inventarisatie, op creatieve oplossingen om de risico's binnen de sectoren sport, recreatie en entertainment beheersbaar te maken. Met deze oplossingen, afgestemd op uw specifieke situatie, kunt u verantwoord risico's nemen en komt het voortbestaan van uw onderneming niet in gevaar.

Offerte aanvragen

Doelgroepen

Tot de klantenkring van Sport, Recreation & Entertainment van Aon Risk Services behoren tal van particulieren en organisaties die in deze sectoren actief zijn, zoals sporters, sportorganisaties en -verenigingen, evenementen- en reclamebureaus, pretparken, dierentuinen en audiovideo-bedrijven.

Offerte aanvragen

Belangrijke documenten

De doorlopende evenementenverzekering is maatwerk en biedt u een compleet dekkingspakket waarmee u gedurende het hele jaar bent verzekerd voor vrijwel alle schade. Neem contact met ons op voor de polisvoorwaarden.